Projant Oy on ostanut oululaisen Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017

Meidän pitkäaikaisena tavoitteenamme Projantilla on ollut tuoda liiketoimintaa tukevat ohjelmistot ja sovellukset osaksi palvelutarjontaamme. Liiketoimintamme on kasvanut tasaisesti vuosien myötä ja digitalisointiin liittyvien palveluratkaisujen tuominen osaksi yritystämme tuntui luonnolliselta ratkaisulta.

Olemme saaneet olla asiakkaidemme apuna liiketoiminnan kasvun vauhdittamisessa niin johdon, markkinoinnin, myynnin kuin asiakaspalvelunkin osalta. Nyt meillä on ilo olla asiakkaidemme tukena myös digitalisaation pyörteissä ja tarjota kasvua tukevia palveluita yhä laajemmin.

Kyytiä digitalisaation luomille haasteille!

Lokakuun alusta voimaan astuneen liiketoimintakaupan myötä yhdistyimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Rev Developmentin kanssa. Yhdistymisen myötä joukkoomme liittyi Rev Developmentin rautaiset digiasiantuntijat. Näiden uusien kasvojen myötä yritykseemme marssi samalla laaja osaaminen ja kokemus digi- ja digimarkkinoinnin palveluiden tuottamisesta.

Pitkä yhteistyömme on osoittanut, että yhdessä pystymme vastaamaan yritysten kokemiin digitalisoitiin haasteisiin tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Kaupan myötä meillä Projantilla onkin ilo tarjota ratkaisuja asiakkaillemme jatkossa myös digitalisoinnin saralla muun muassa verkkosivujen ja -kauppojen, markkinoinnin automaation ja sovelluskehityksen muodossa.

Lisätietoja

Jouni Anttila, toimitusjohtaja
Projant Oy
050 350 9913
jouni.anttila@projant.fi

Aki Ruikkala
Projant Oy
044 332 3810
aki.ruikkala@projant.fi

Tietoa lisäpalvelutarjonnasta www.revdev.fi