Projant – ratkaisuja ja ihmisiä

Jouni Anttila päätti ottaa uuden askeleen yrittäjäurallaan keskittyi pohtimaan, miten voisi hyödyntää työuralla kertynyttä myynti- ja tuotannonkehityskokemustaan muiden yrittäjien eduksi. Elettiin vuotta 2012.

Vaikka tavoitteet oli asetettu korkealle, ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka hyvä parinkymmenen hengen porukka hänellä olisi koossa firman kehittämispäivillä keväällä kolme vuotta myöhemmin – ja kuinka monimuotoisia ongelmia he ovat olleet yhdessä ratkomassa asiakkaan bisneksen vauhdittamiseksi.

Luottamusta ja kasvua omaan liiketoimintaan toi mahdollisuus ammattitaitoisen aisaparin palkkaamiseen jo pian yrittäjyyden alkutaipaleella. Pohjois-Pohjanmaan valloitusretkillään tehokaksikko Jouni & Lasse oppivat kantapään kautta, että asiakkaan todellisten tarpeiden kuunteleminen on ensiarvoisen tärkeää. Jotta osaa tarjota oikean kokoisia ratkaisuja kulloiseenkin akuuttiin tarpeeseen, täytyy ensin tunnistaa yhtä lailla asiakkaan haasteet kuin unelmatkin.

Ja koska bisnesmaailma on täynnä haaveita, ongelmia ja tarpeita, myös Projantin nälkä kannattavan kaupan lähettiläänä on kasvanut vuosien varrella. Liiketoiminnan ytimessä on yhä kehittämisen strategiat, jonka rinnalla myynnin ja markkinoinnin digitaalisille tukipalveluille on entistä enemmän kysyntää. Asiakkaiden tarpeisiin vastataan omien asiantuntijoiden ja luotettavien yhteistyökumppaneiden voimin.