Projantin toimistoassistentille ulkoistat niin yrityksesi asiakaspalvelun kuin toimistotyötkin. Toimistoassistentti palvelee asiakkaat puolestasi monikanavaisesti ja hoitaa aikaa vievät toimistotyösi tilausten kirjaamisesta raportointiin.

 

Missä kaikessa toimistoassistentti voi auttaa?

Toimistoassistentti auttaa yrityksiä sekä asiakaspalvelussa että toimistotöissä. Assistentin tehtäviin voivat lukeutua muun muassa:

  • Asiakaspalvelu- tai ylivuotopuheluiden hoitaminen
  • Chat-asiakaspalvelu yrityksen verkkosivuilla
  • Sähköpostien hoitaminen
  • Tilausten ja varausten kirjaaminen yrityksen omaan järjestelmään
  • Asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen ja opastaminen
  • Yrityksen tarvitsemien tietojen koostaminen ja käsittely
  • Raporttien työstäminen
  • Tarjousten laskenta

Laajasta palvelukokonaisuudesta yritys voi valita oman tarpeensa mukaan osapalveluita, jolloin kokonaisuus ja hinta räätälöidään tarpeen mukaiseksi.

 

Miten yrityksenne hyötyy toimistoassistentin palveluista?

Toimistoassistentti auttaa toimialasta riippumatta yrittäjiä, joilla on tarvetta auttavalle käsiparille. Parhaiten palvelu sopii heille, joilla asiakkaiden yhteydenottoja tulee runsaasti ja toimistotyöt vievät suuren osan omasta ajasta.

Kun toimistoassistentti hoitaa puolestanne ylläpito- ja oheistoiminnot, oma henkilöstönne voi vapaasti keskittyä tuottavampaan työhön. Asiakkaiden yhteydenotot eivät keskeytä työskentelyä, eivätkä toimistotyöt ryövää kaikkea jäljelle jäänyttä aikaa, kun joku huolehtii niistä puolestanne.

Omille asiakkaillenne toimistoassistentin hyödyt taas näkyvät nopeana reagointina yhteydenottoihin, asiakaskokemuksen paranemisena sekä ostopolun helpottumisena.

 

Palvelun toteutus ja hinnoittelu

Palvelu toteutetaan etäpalveluna. Chat-asiakaspalvelua toteutetaan joka arkipäivä klo 9-21 ja muita palveluita arkisin klo 8-18.

Hinta määräytyy asiakkaan valitsemien palveluosioiden mukaisesti alkaen 59 €/kk.

Kysymällä saat tarkan tarjouksen omiin tarpeisiisi!

Käy lukemassa lisää toteutuksistamme asiakastarinoistamme!

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lisätietoja

Projant Oy

Jouni Anttila, myynti
jouni.anttila@projant.fi
050 350 9913