Siirry sisältöön

Asiakas: Antin Autokoulu
Projekti: Chat, puhelin, virtuaalisihteeri ja videotuotanto
Ajankohta: 9/2018
Osoite: https://www.antinautokoulu.fi/

Antin Autokoulu

Chatista se kaikki alkoi jo vuonna 2015. Tuolloin alkoi pitkään jatkunut ja matkan varrella syventynyt yhteistyö Antin Autokoulun ja Projantin välillä.

Nuorekas ja nykyaikainen chat

Palvelukanavana chat toimii erityisen hyvin autokoulun asiakkaille, jotka ovat suurimmaksi osaksi nuoria ajokortti-iässä olevia tyttöjä ja poikia.

Chat vastaa kysymyksin lyhyellä vasteajalla

Nuoret haluavat vastaukset kysymyksiin nopeasti ilman pitkiä vasteaikoja, mihin chat pystyy sekuntien vastausajalla vastaamaan erinomaisesti. Chatissa on vuosien varrella ratkottu monet autokouluun liittyvät kysymykset rennon asiallisella otteella, kuten Antin Autokoulun toimintatapoihin kuuluu.

Puhelimesta lisävahvistusta asiakaspalveluun

Antin Autokoulun vallatessa yhä suurempaa markkinaa eri puolelta Suomea, on myös asiakaspalvelun tarve kasvanut. Toimistolla ei millään ehditä vastaamaan kaikkiin puheluihin, joita tulee ympäri Suomen aina Rovaniemeltä Helsinkiin.

Puhelimen pirinän lisääntyessä Antin Autokoulu päätti hakea vahvistusta asiakaspalveluun Projantilta myös puhelinasiakaspalvelun puolelta. Projantin asiakaspalvelijat hoitavat kysymyksiin vastaamiseen silloin, kun Antin Autokoulun toimistolla sihteeri ei ehdi vastaamaan puhelimeen. Puhelinasiakaspalvelu toimii myös iltaan asti, mikä on kuluttajamarkkinassa tärkeää.

Virtuaalisihteeri hoitaa nopeasti päivittäiset rutiinit

Oppilasmäärien kasvu on tarkoittanut tietysti myös kurssi-ilmoittautumisten kasvua. Ilmoittautumisviestien käsittely ja kirjaaminen on aikaa vievää työtä, josta Antin Autokoululla on haluttu vapauttaa toimistotyöntekijöiden kädet. Projantin virtuaalisihteerien ansiosta työntekijöillä on enemmän aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa päivittäisessä työssään.

Heittäytyvä henkilökunta ihastuttaa somessa

Viimeisimpänä yhteistyönä Antin Autokoulu on ottanut Projantin videotuotannon omakseen. Erinomaisen heittäytyvä henkilökunta on päässyt esiintymään videoilla, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion somessa. Ajotuntivlogit ovat päästäneet katsojat kurkistamaan autokoulun toimintaan jo ennen kurssille ilmoittautumista. Ajokortin hankkiminen ja autokouluun meneminen on monelle jännittävä paikka ja videoilla on pystytty näyttämään, miten mukavaa ja rentoa opiskelu Antin Autokoulussa on.b

Tutustu tarkemmin chat- ja puhelinpalveluumme sekä sisällöntuotantoon