Siirry sisältöön

Some-koulutukset

Kuinka hyvin teidän yrityksenne näkyy sosiaalisessa mediassa? Projantin some-koulutukset tarjoavat eväät somen hyödylliseen yrityskäyttöön. Toteutamme koulutuksia alkeista jo edistyneempään käyttöön.  Tutustu tarkemmin koulutuspaketteihimme tai kysy räätälöityä koulutusta juuri teidän yrityksenne tarpeisiin!

Somepistiäinen

Varoitus: Somepistiäinen tartuttaa hallitsematonta someintoa

Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter – nimeltänsä tuttuja, mutta eivät ihan vielä parhaita kavereitasi? Anna me tutustutetaan teidät keskenänne!

Some on tosiaan tutustumisen arvoinen paikka, sillä yhä suurempi osa ihmisistä on yhteydessä yrityksiin sitä kautta. Sen lisäksi, että some käy asiakaspalvelukanavasta, se on myös loistava kanava yrityksen markkinointiin. Somen avulla tavoitat kohderyhmäsi tarkasti ja tehokkaasti. Ei siis mikään hullumpi paikka asiakkaiden kohtaamiseen!

Somepistiäinen on sosiaalisen median koulutus sinulle, joka haluat päästä kärryille sosiaalisen median mahdollisuuksista yrityskäytössä ja tavoittaa asiakkaasi some-kanavissa. Koulutuksessa käydään läpi somen mahdollisuuksia ja roolia yrityksen markkinoinnissa sekä katsotaan yhdessä yleisimpien some-kanavien peruspiirteet: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

Somenööri

Amatööristä Somenööriksi

Onko yritystilin käyttö somessa jo tuttua? Toivoisitko saavasi lisää tehokkuutta näkyvyyden haalimiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen some-markkinoinnin osalta? Silloin olet löytänyt oikean koulutuksen juuri sinulle. Me koulutamme sinusta oikean somenöörin!

Voit saada some-markkinoinnillasi joitain tuloksia aikaan sponsoroimalla julkaisuja sattumanvaraisesti. Pitkällä tähtäimellä tämä ei kuitenkaan vie sinua kohti merkittävää hyötyä. Sitä varten tarvitaan tietoa, taitoa ja ennen kaikkea suunnitelmallisuutta.

Somenööri on some-koulutuksemme edistyneemmille somen käyttäjille, jotka kaipaavat uusia ideoita somen tehokkaampaan hyödyntämiseen yrityksensä markkinoinnissa. Koulutuksessa perehdytään tarkemmin eri some-kanavien ominaisuuksiin, mainoskampanjoiden suunnitteluun ja luomiseen, kävijätietojen hyödyntämiseen sekä sisällöntuotannon kehittämiseen näkyvyyden parantamiseksi.

 

Koulutusten toteutus ja hinta

Some-koulutuksissa syvennytään tarkemmin valitsemiinne 1-2 some-kanavaan, joita voivat olla Facebook, Instagram, Twitter tai LinkedIn. Koulutukset voidaan toteuttaa sekä lähi- että etätoteutuksena.

Lähitoteutuksena koulutus sisältää 4 h lähiopetusta + 1 h seurantawebinaarin. Lähikoulutuksen hinta on 800 € (alv 0 %).

Etätoteutuksena koulutus sisältää 4 tunnin mittaista webinaaria. Etäkoulutuksen hinta on 800 € (alv 0 %).