Siirry sisältöön

Tuotteistamisen koulutus

Mitkä ovat asiakkaidesi todelliset tarpeet ja kuinka kehität tuotteitasi niiden mukaan? Asiakastarpeista ketterään tuotteistamiseen on tuotteistamisen koulutus, joka ohjaa sinut rakentamaan myyvät tuote- ja palveluratkaisut asiakkaidesi tarpeisiin sopivimmiksi.

Asiakastarpeista ketterään tuotteistamiseen

Yritysten tuottamat palvelu- ja tuoteratkaisut lähtevät liikkeelle asiakastarpeista. Tiedätkö sinä, mitä asiakkaat tuotteiltasi kaipaavat, mihin ongelmiin he etsivät ratkaisua ja millaisista asioista he voisivat yllättyä positiivisesti?

Entä miten tällaista tarvetietoa kerätään asiakkailta sujuvasti muun työn ohessa ja vielä tärkeämpää – kuinka sitä hyödynnetään palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä? Tätä jokaisen yrityksen on syytä pohtia.

Yksin asiaa ei kuitenkaan tarvitse ratkaista. Saat Asiakastarpeista ketterään tuotteistamiseen –koulutuksestamme apuja asiakastarvetiedon systemaattiseen keräämiseen ja hyödyntämiseen.

Koulutuksessa opitaan kuinka tuotteita ja palveluita tuotteistetaan asiakastyön lomassa ja mitkä ovat niiden kaupallistamisen keskeisimmät seikat.

Koulutuksen keskeisenä teemana on tiedon kerääminen asiakkaiden kokemista tarpeista ja tiedon hyödyntäminen tuotteistamisessa.

 

Koulutuksen toteutus ja hinta

Koulutus voidaan toteuttaa lähi- tai etäkoulutuksena.

Koulutuksen hinta on 1100€ (+ alv) lähiopetustunneista laskutettuna.

 

Kysy myös yrityskohtaisia tuotteistamispakettejamme!

Puhelinasiakaspalvelijan 7 vinkkiä sujuvaan puhelinviestintään

Varmista, että linja kuuluu hyvin molempiin suuntiin. Äänenlaatu ei teknisistä syistä tai muista olosuhteista johtuen ole aina paras mahdollinen. Jos...

Lue lisää

Yrityksen strategia - Sanahelinää vai selkeä kuva?

Usealla meillä on joskus päiviä, jolloin töissä painetaan hommia tukka (tai kravatti) hulmuten. Niinä päivänä, kun pää on täynnä eri...

Lue lisää

Ärräpäiden vähentämispalvelu asiakastyytyväisyyden nostajana

Digitalisaatio se nyt vaan on arkipäivää monelta osin ja paljonhan se on tuonut edistystä ja tehokkuutta moneen asiaan. Siitä toisesta...

Lue lisää

Työelämän ja urheilun yhteneväisyydet

Joukkueessa ja työtiimissä on molemmissa suorittavia tekijöitä ja johtajia, eli valmentajia tai esimiehiä. Molemmissa on tärkeää joukkuehenki ja ryhmädynamiikka, jonka...

Lue lisää