Siirry sisältöön

Hakusanamainonta

Haluatko yrityksellenne lisää näkyvyyttä nopeasti? Hakusanamainonta tuo välittömästi näkyvyyttä hakukoneissa ja auttaa yrityksen tunnettuuden sekä palveluiden löydettävyyden parantamisessa. Hakusanamainonnan avulla saavutat juuri oikeat henkilöt kustannustehokkaasti.

Tavoita potentiaaliset asiakkaasi oikealla hetkellä

Suomalaiset etsivät ahkerasti hakukoneiden avulla tarvitsemiansa palveluita ja tuotteita. Ei riitä, että yrityksen sivut löytyvät hakutuloksista yrityksen nimellä, vaan näkyvyyttä täytyy saada myös yrityksen palveluille ja tuotteille relevanteilla hakusanoilla, eli niillä avainsanoilla, joita asiakkaat käyttävät suorittaessaan hakuja Googlessa.

Hakusanamainonta on kiistatta nopein ja luotettavin, mutta useimmissa tapauksissa myös kustannustehokkain tapa tavoittaa oikea yleisö oikeaan aikaan. Hakusanamainonnan tulokset ovat tarkasti mitattavissa, jonka ansiosta voit seurata tavoitteidenne täyttymistä helposti.

Projant on virallinen ja sertifioitu Google Partner, joten voit olla varma, että hakusanamainonta suoritetaan Googlen sääntöjen mukaisesti. Google Partnerina pääsemme aina ensimmäisinä hyödyntämään Googlen uusimpia toimintoja.

Ongelma

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksenne?

On tärkeää, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksenne helposti etsiessään tarjoamianne palveluita. Hakusanamainonnalla kiilaat kilpailijoidenne ohi hakukoneissa ja saavutat potentiaaliset asiakkaanne tehokkaasti.

Ratkaisu

Saavuta mitattavia tuloksia hakusanamainonnalla

Hakusanamainonnan tulokset ovat helposti todennettavissa, mikä mahdollistaa mainonnan optimoimisen yrityksellenne kannattavimpaan muotoon. Tulosten avulla keräät myös tietoa siitä, mihin tarpeisiin asiakkaat hakevat ratkaisuja.

Hyöty

Lisää näkyvyyttä kustannustehokkaasti

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, kuinka verkkomarkkinoinnin kustannukset optimoidaan tehokkaasti. Avullamme lisäät yrityksesi näkyvyyttä pienentäen samalla asiakashankinnan kustannuksia.

Kuinka toteutamme yrityksenne hakusanamainonnan?

Mietimme yhdessä teille sopivimmat hakusanat, joiden päälle lähdemme rakentamaan tarpeenne mukaisen kampanjan. Seuraamme hakusanamainonnan tuloksia jatkuvasti ja optimoimme kampanjaa yrityksellenne kannattavimpaan muotoon.

1. Aloituspalaveri

Käymme yhteyshenkilönne kanssa läpi palvelun tavoitteet ja toteutuksen sekä perehdymme tavoitteiden mukaisesti yrityksenne tietoihin.

2. Kampanjan suunnittelu

Päätämme yrityksellenne sopivimmat hakusanat ja suunnittelemme kampanjan tavoitteidenne mukaisesti.

3. Kampanjan toteutus

Kun kaikki on valmista käynnistämme kampanjan sovitun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

4. Jatkuva kehittäminen

Seuraamme kampanjan tuloksia jatkuvasti ja optimoimme kampanjaa yrityksellenne kannattavimpaan muotoon.

5. Tulosten raportointi

Raportoimme teille hakusanamainonnan tuottamista tuloksista helppolukuisessa muodossa sopimuksen mukaan.

Projant vahvistaa osaamistaan liiketoimintakaupan myötä!

Projant Oy on ostanut LevelUp Oy Ab:n liiketoiminnan 1.4.2018 voimaan astuneella liiketoimintakaupalla.

Lue lisää

WordPress-sivustojen tietoturva- ja ylläpitopalvelut – ylimääräinen kustannus vai edullinen investointi brändiin?

Olet varmasti törmännyt jollain tutulla verkkosivustolla viagramainoksiin, goatsekuviin tai muihin hakkereiden aikaansaannoksiin. Miten tällaiset hakkeroinnit vaikuttavat yrityksen brändiin? Kuinka hakkeroinneilta...

Lue lisää

Tarjoa asiakkaillesi palvelua myös verkossa

Asiakkaat ostavat yhä enemmän verkosta. Vaikka eivät ostaisikaan, he vertailevat tuotteita, palveluita ja yrityksiä digitaalisten kanavien kautta. Yhä useammin asiakkaiden...

Lue lisää