Siirry sisältöön

Markkinointikampanjat

Kaipaako yrityksenne markkinointiinsa lisäpotkua kampanjoinnista? Onko tiedossa tapahtuma tai tuotelanseeraus, joka vaatii markkinointia? Me hoidamme kaikki tarvitsemanne markkinointikampanjat suunnittelusta toteutukseen.

Piristystä myyntiin kampanjoinnilla

Kampanjointi on tehokas tapa boostata myyntiä, mutta samalla se syö paljon aikaa muulta työnteolta yrityksessä. Kun me toteutamme kampanjat puolestanne, säästyy oman henkilöstönne aika tuottavammille töille.

Suunnittelemme markkinointikampanjat huolella palvelemaan yrityksenne tavoitteita. Valitsemme markkinointikampanjaan ne markkinointitoimenpiteet, jotka koemme yhdessä teille kaikkein hyödyllisimmiksi.

Mittaamme markkinointitoimenpiteidemme tuloksia ja raportoimme niistä teille. Me hoidamme puolestanne kaikki markkinointikampanjan vaatimat toimet ja materiaalit, mikä helpottaa huomattavasti omaa työtänne.

Ongelma

Toistaako markkinointinne samaa vanhaa kaavaa?

Tehostetaan yrityksenne markkinointia ja myyntiä kampanjoinnin avulla. Hyvin toteutettu markkinointikampanja piristää kummasti paikalleen jämähtänyttä myyntikäyrää.

Ratkaisu

Kaikki kampanjajärjestelyt näppärästi yhdestä paikasta

Me hoidamme kampanjan suunnittelun kanssasi ja toteutamme suunnitellut toimenpiteet puolestasi. Työkuormasi helpottuu huomattavasti, kun kaikki hoituu kätevästi yhden kumppanin kanssa.

Hyöty

Laadukasta markkinointia ilman ajan tuhlausta

Älä tuhlaa omaa aikaasi esitteiden suunnitteluun tai soittotyön tekemiseen – jätä ne ja muut kampanjajärjestelyt meidän huoleksemme ja keskity itse tuottavimpiin töihisi!

Miten kampanjat toimivat?

Kampanjoihimme sisältyvät sekä kampanjan suunnittelu että toteutus. Toteutukseen voidaan liittää tarpeenne mukaan seuraavia markkinointitoimenpiteitä:

  • Sisällöntuotanto
  • Some-markkinointi
  • Hakukonemainonta
  • Kampanjasivut
  • Soittotyö
  • Asiakaspalvelu

1. Aloituspalaveri

Käymme yhteyshenkilönne kanssa läpi kampanjan tavoitteet ja toteutuksen sekä perehdymme tavoitteiden mukaisesti yrityksenne tietoihin ja tuotteisiin.

2. Kampanjasuunnitelma

Valitsemme yhdessä kampanjan tavoitteita palvelevat markkinointitoimenpiteet ja rakennamme suunnitelman niiden toteuttamiselle.

3. Kampanjan toteutus

Kampanjan markkinointitoimenpiteet toteutetaan kampanjasuunnitelman mukaisesti sovitulla aikataululla.

4. Raportointi

Raportoimme teille markkinointitoimenpiteiden tuloksista sopimuksen mukaan.

Heinäkuun somevinkki: Esittele tuotteesi ja palvelusi Facebookissa

Toukokuun somevinkissä sivusimme jo hieman tämän kuun somevinkin aihetta, eli Facebookin Kauppa-osiota. Nyt perehdymme siihen vielä tarkemmin ja käsittelemme samalla...

Lue lisää

Huomioi nämä 9 asiaa verkkosivujen sisällöntuotannossa

Oletko miettinyt, miten nykyiset verkkosivut palvelevat yritystänne sekä verkkosivustolla vierailevia? Voisiko niistä saada enemmän hyötyä irti esimerkiksi myynnin tai asiakaspalvelun...

Lue lisää