Siirry sisältöön

Sisällöntuotanto

Markkinointi lähtee sisällöistä. Kirjoitamme ja kuvitamme viestinne asiakkaan ostopäätöstä helpottamaan. Tuote-esitteet, messujulisteet, infograafit, haastatteluvideot ja verkkosivujen tekstit – meiltä hoituu kaikki graafiset työt sekä teksti-, kuva- ja videosisällöt, joita yrityksenne markkinointiinsa kaipaa!

Monipuolista sisältöä markkinointiin

Sisällöllä on merkitystä. Verkko tulvii erilaisia yrityksiä ja heidän palveluitaan. Esitä itsellesi kolme kysymystä:

  1. Löytääkö asiakas juuri teidän yrityksenne?
  2. Poimiiko hän palvelutarjonnasta juuri teidän palvelunne?
  3. Annatteko riittävän jykevää tietoa asiakkaan ostopäätöstä helpottamaan?

Yrityksenne näkyvyys, asiakkaidenne sitoutuminen ja asiakkaan auttaminen kohti kauppaa – Näihin kaikkiin voimme vaikuttaa monipuolisten sisältöjen avulla. Me puemme asiat sanoiksi ja kuviksi tuottaen tarpeenne mukaiset ja massasta erottuvat teksti-, kuva- ja videosisällöt sekä graafiset työt.

Ongelma

Älä tuhlaa omaa aikaasi - Käytä se viisaasti

Tekstien rustaaminen ja kuvien räpsiminen on suoraan pois omasta työajastasi. Siksi homma kannattaa ulkoistaa osaaviin käsiimme, jolloin säästät omaa aikaasi saaden samalla laadukkaat materiaalit käyttöönne näppärästi.

Ratkaisu

Kaikki tarvitsemanne sisällöt samasta paikasta!

Saat näppärästi kaikki tarvitsemanne markkinointimateriaalit yhdeltä kumppanilta – olipa kyse sitten teksteistä, videoista, kuvista tai graafisista töistä. Tarpeen mukaan autamme myös muissa yrityksenne markkinointitoimissa.

Hyöty

Laadukasta materiaalia myynnin tueksi

Myyminen on huomattavasti helpompaa, kun käytössä ovat laadukkaat markkinointimateriaalit. Näyttävät sisällöt antavat asiakkaille kuvan tuotteen ominaisuuksista sekä hyödyistä ja ohjaavat ostopäätöksen teossa.

Miten sisällöntuotantomme toimii?

Meiltä saat kaikki markkinointiin tarvitsemanne sisällöt samasta paikasta. Toteutuksissa huomioimme yrityksenne tarpeet ja toiveet sisällön suhteen toteuttaen juuri teidän yrityksenne näköistä jälkeä. Halutessanne olemme mukana toteuttamassa myös yrityksen muita markkinointitoimia – aina suunnittelusta lähtien.

1. Aloituspalaveri

Käymme yhteyshenkilönne kanssa läpi toiveet tuotettavista sisällöistä sekä perehdymme tavoitteiden mukaisesti yrityksenne tietoihin ja tuotteisiin.

2. Toteuttaminen

Toteutamme sovitun mukaiset sisällöt yrityksenne markkinointiin.

3. Kommenttikierros

Varmistamme kommenttikierroksen avulla, että tuottamamme materiaalit ovat teille juuri sopivat.

4. Materiaalien viimeistely

Muokkaamme materiaaleja tarvittaessa kommenttikierrokselta saadun palautteen mukaan.

Huomioi nämä 9 asiaa verkkosivujen sisällöntuotannossa

Oletko miettinyt, miten nykyiset verkkosivut palvelevat yritystänne sekä verkkosivustolla vierailevia? Voisiko niistä saada enemmän hyötyä irti esimerkiksi myynnin tai asiakaspalvelun...

Lue lisää