Siirry sisältöön

Some-markkinointi

Sairastaako yrityksenne some-markkinointi sisällön puutetta? Me autamme tavoittamaan asiakkaat mielenkiintoisella sisällöllä, joka koukuttaa. Älä enää kasvata harmaita hiuksia miettimällä, mitä pitäisi tehdä – Anna meidän auttaa sinua tekemään se!

Pysäytä oikeat ihmiset laadukkailla sisällöillä

Somessa ovat lähes kaikki. Siksi sielläkin on vaikea erottua. Some ei ole pelkkä markkinointikanava – Se on tapa tavoittaa asiakkaat, pitää yllä keskustelua ja tehdä kauppaa. Aktiivisella some-markkinoinnilla tavoitat yrityksenne kohderyhmän ja laadukkailla sisällöillä pysäytät heidät tutustumaan yritykseenne tarkemmin. Läsnäololla ylläpidät keskustelua ja teet kauppaa silloin, kun asiakkaalle sopii.

Me autamme yrityksiä some-markkinoinnissa

  • tuottamalla sisältöä
  • luomalla mainoksia tarpeen mukaan
  • ylläpitämällä tilejä kommentteihin ja viesteihin vastaillen

Some-mainonnan avulla saavutamme tehokkaasti juuri oikeat ihmiset ja pystymme mittaamaan tarkasti toteutuneita tuloksia.

Some-markkinoinnin tarkoituksena on ohjata asiakkaanne lempeästi kotisivuillenne. Somessa voimme myös luoda mielikuvia ja lisätä tunnettuutta kohderyhmänne keskuudessa.

Ongelma

Some on salakavala aikasyöppö

Some-markkinointi syö salakavalasti aikaa muulta työnteolta. Kun ulkoistat some-markkinointinne meille, oman henkilöstönne aikaa vapautuu. Samalla varmistat aktiivisen julkaisemisen ja läsnäolon yrityksenne some-tileillä.

Ratkaisu

Koko some-markkinointi helposti yhdestä paikasta

Hoidamme puolestanne niin julkaisujen toteuttamisen, mainostamisen kuin asiakaspalvelunkin valitsemissanne some-kanavissa. Tuotamme kustannustehokkaasti myös erilaiset tekstit, kuvat ja videot.

Hyöty

Tavoita oikeat ihmiset tehokkaasti

Some-markkinoinnin avulla saavutamme juuri oikeat henkilöt ja näemme, miten julkaisut ja mainokset ovat menestyneet. Raportoimme palvelumme tulokset teille helppolukuisessa muodossa.

Miten some-markkinointi toimii kanssamme?

Systemaattisen some-markkinoinnin toteuttamiseksi laadimme palvelun alussa yrityksellenne some-viestintäsuunnitelman, jonka mukaan toteutamme julkaisut jatkossa. Valitsemme yhdessä ne kanavat, jotka ovat teille kaikkein hyödyllisimmät. Mainoksia toteutamme näissä kanavissa tarpeen mukaan.

1. Aloituspalaveri

Käymme yhteyshenkilönne kanssa läpi palvelun tavoitteet ja toteutuksen sekä perehdymme tavoitteiden mukaisesti yrityksenne perustietoihin ja tuotteisiin.

2. Viestintäsuunnitelma

Valitsemme yhdessä yrityksellenne hyödyllisimmät some-kanavat. Tavoitteiden pohjalta laadimme viestintäsuunnitelman näihin kanaviin.

3. Sisällöntuotanto

Toteutamme viestintäsuunnitelman mukaiset julkaisut ja tarvittaessa toteutamme suunnitelman ulkopuoliset julkaisut ja mainokset.

4. Ylläpito

Olemme arjessa läsnä yrityksenne some-tileillä viesteihin ja kommentteihin vastaillen sekä kävijätietoja seuraten.

5. Raportointi

Raportoimme teille some-markkinoinnin tuottamista tuloksista sopimuksen mukaan.

Heinäkuun somevinkki: Esittele tuotteesi ja palvelusi Facebookissa

Toukokuun somevinkissä sivusimme jo hieman tämän kuun somevinkin aihetta, eli Facebookin Kauppa-osiota. Nyt perehdymme siihen vielä tarkemmin ja käsittelemme samalla...

Lue lisää

Asiantuntija-chat

Askarruttaako digimarkkinointi? Kysy meidän asiantuntijoilta! Järjestämme heinäkuusta alkaen kuukausittain tunnin mittaisen asiantuntija-chatin, jossa sinulla on mahdollisuus kysyä digimarkkinointia koskevista asioista...

Lue lisää