Siirry sisältöön

Rekry: Soittotyöntekijä

Rekry käynnissä! Meillä Projantilla haetaan jälleen uutta väkeä. Tällä kertaa haussa on tehokas soittotyöntekijä työkaveriksi upeaan soittotiimiimme. Tarjoamme sinulle työpulpettia Oulun tai Ylivieskan konttoriltamme valintasi mukaan.

Haussa tehokas työkaveri

Meille on viime aikoina tullut paljon uusia asiakkaita soittotyöhön. Myynti käy hyvin, joten työtä sinulla ei tule puuttumaan. Asiakkaamme haluavat usein, että sovimme heille tapaamisia, selvitämme heidän asiakkaidensa tarpeita tai ostohalukkuutta ylipäänsä. Soittotyö meillä on mukaansa tempaavaa ja mielenkiintoista.  Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaidemme asiakkaita uusien ja mielenkiintoisten asiakkaiden saamisessa. Siis suomeksi hellästi ohjata heitä myyntisuppilossa eteenpäin.

Jos haluat mukaan työtä pelkäämättömään ja kehittymisen nälkäiseen sakkiimme, joka tekee kaikkensa asiakkaidensa parhaaksi, laita hakemusta tulemaan.

Projantilaisia on yhteensä lähes 40. Konttoreita meillä on Oulussa, Ylivieskassa ja Helsingissä. Palvelemme asiakkaitamme, jotta he voisivat tuottaa asiakkailleen entistä parempaa asiakasarvoa. Hyvien työkavereiden lisäksi lupaamme sinulle kiinteän kuukausipalkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Laita hakemuksesi tulemaan hetimiten, sillä rekrytoimme heti, kun sopiva henkilö osuu hakemusten joukkoon.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen henna.vaatainen@projant.fi

 

Lisätietoja voit kysellä

Henna Väätäinen

Liiketoiminta-alueen johtaja, myynnin ja markkinoinnin kehitys ja koulutus

puh. 044 510 6465